Muut palvelut

Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalvelut

Tarjoan palveluitani Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalveluissa, kuntakokeilun asiakkaille. Tällä hetkellä olen palveluntuottajana seuraavissa palveluissa:

Koutsi

"Koutsi-palvelun tavoitteena on tukea asiakkaan fyysistä, psyykkistä sekä sosiaalista jaksamista ja säännöllistä arkirytmiä. Palvelu on henkilökohtaista ja räätälöidään asiakkaan omiin tarpeisiin sopivaksi.

Palvelussa luodaan yhteistyössä palveluntuottajan ja asiakkaan kanssa tavoitteellinen suunnitelma. Palvelun kesto on 1-3 kuukautta, vähintään 1,5 h/vko. Kesto määritellään asiakaskohtaisesti.

Koutsi-palvelu toteutetaan asiakkaalle työkokeilua tai palkkatukityötä täydentävänä palveluna palvelujakson tavoitteet huomioiden."

Katso täältä esite Luontouttajan Koutsi-palvelusta: Hyvinvoinnin tueksi - Hämeenlinna (hameenlinna.fi)

Hyvinvoinnin palaset

"Hyvinvoinnin palaset -palvelu on kevyempi versio Koutsi -palvelusta. Tätä kevyempää hyvinvointiin keskittyvää palvelua tarjotaan 6 tunnin kokonaisuutena ja palvelu on räätälöitävissä sekä yksittäisille asiakkaille kuin ryhmillekin."

Lue täältä lisää Hyvinvoinnin palaset -palvelusta. Esitteeni tulossa sivuille myös pian: Hyvinvoinnin tueksi - Hämeenlinna (hameenlinna.fi)

Oletko Hämeenlinnan kuntakokeilun asiakas ja kiinnostunut palveluistani? Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään, voisiko luontoutuminen olla yksi askel työllistymisen polullasi!

Lue lisää työllisyyden kuntakokeilusta: https://www.hameenlinna.fi/tyo-ja-elinkeino/tyollisyyspalvelut/tyollisyyden-kuntakokeilu/

Markkinointi- ja viestintäpalvelut

Kaipaatko apua markkinointiin ja viestintään, kertaluontoisesti tai säännöllisesti?

Voin olla apuna ja tukena kohderyhmällesi sopivan viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Pitkä kokemukseni markkinointi- ja viestintätehtävissä on oleellinen osa ammatillista osaamistani, ja valjastaisin sen myös mielelläni yhteistyöhön sopivien brändien ja projektien kanssa. Sisällöntuotanto ja yhteistyö voi tapahtua brändin tai organisaation omien kanavien kautta tai Luontouttajan viestintäkanavia hyödyntäen.

Olen kiinnostunut yhteistyöstä luonto- ja ympäristöalan yritysten, yhteisöjen, brändien ja organisaatioiden kanssa. Erityisesti sisällöntuotanto ja sosiaalinen media ovat vahvuuksiani ja tekisin mielelläni luontoutusta myös viestinnän ja markkinoinnin keinoin sopivien yhteistyökumppaneiden ja brändien kanssa.

Esimerkiksi seuraavat teemat ovat lähellä sydäntäni ja niiden parissa toimisin mielelläni viestinviejänä ja tunnettuuden lisääjänä:

  • Retkeily, luontoliikunta, hyvinvointi, Green Care -toiminta, liikunta
  • Suomimatkailu, lähimatkailu, maaseutu, eläimet, retkiautoilu
  • Järjestö- ja kansalaistoiminta, vapaaehtoistyö, projektit, hankkeet
  • Ikääntyneet ja nuoret: yksinäisyyden ja syrjäytymisen ehkäisy, osallisuuden ja yhteisöllisyyden tukeminen

Kysy lisää, jos esimerkiksi kaupallinen yhteistyö tai säännöllinen sisällöntuotanto voisi sopia yhteistyön muodoksi.