Asiakaspalautteita

Tutustu tällä sivulla asiakkaiden ja tilaajien kokemuksiin erilaisista luontoutumisista, niin yksittäisistä hetkistä kuin pidemmistä projekteistakin.

Palautteita Luontohetkiä vanhemmalle ja vauvalle -toiminnasta (2021)

"Ensinnäkin koko tapahtuman idea on loistava ja ilmoittautuneiden määrä kertoo, että tarvetta tällaiselle on. Kaikki meni hienosti ja asiat oli hyvin mietitty. Vaaveleiden kanssa ei liiaksi voikaan suunnitella, sillä heidän ehdoilla on mentävä. Hyvää vertaistukikeskustelua, äitien kohtaamisia ja ennen kaikkea meidän mussukoiden kohtaamisia <3"

"Hienoa että järjestettiin tällaista toimintaa, oli mukavaa saada vertaistukea ja tavata muita vauvoja ja äitejä. Ja itse sain kivoja ideoita luonnossa liikkumiseen ja rentoutumiseen."

"Oli kyllä hieno idea yhdistää luontoilu ja tutustuttaminen toisiin äiteihin -kiitos tästä! Todella toivon että tällainen jatkuisi mahdollisuutena muillekin sittenkin kun koronasta päästään ja mammakahvilat yms taas aukeaa."

"Kiitos kovasti järjestelyistä, kokonaisuus oli tosi onnistunut ja positiivinen kokemus."

Tilaajan (Hämeenlinnan kaupungin lapsiperheiden palvelut) edustajan palaute:

"Jaanan kanssa yhteistyö on ollut mutkatonta. Tarve tällaiselle vähän erilaiselle vertaistoiminnalle nähtiin korona-aikana, kokeilu herätti pienten lasten vanhemmissa paljon kiinnostusta ja palaute oli positiivista."

Palautteita Luontosenioreiden Sibelius-henkisestä luontoelämyksestä (2021)

Tilaaja, Hämeen Setlementti ry:

"Yhteistyö sujui todella hyvin. Oli antoisaa lähteä yhdessä rakentamaan uudenlaista tapahtumaa, josta vastoinkäymisistä huolimatta tuli upea kokonaisuus ja ihana kokemus osallistujille. Kaikki sujui valmistelussa ja itse tapahtumassa tilaajan näkökulmasta mutkattomasti. Ohjaus oli selkeää, tunnelma rento ja lämpöinen. Kaikki saivat osallistua itselleen hyvällä ja turvallisella tavalla. Ohjelma oli monipuolinen ja hyvin rakennettu. Yhteistyö jatkuu varmasti myös tulevaisuudessa ja tapahtumia toivotaan osaksi toimintaamme jatkuvasti. Suuret kiitokset vielä kerran!"

Osallistujien (Luontoseniorit) palautteita:

"Oli niin ihana ilta, että olin hurmoksessa vielä pitkään, lisää tuollaisia!"

"Odotin innolla retkeä ja tapahtuma vastasi odotuksiani. Hyvä kokonaisuus. Mukavat sopivan pituiset tehtävät. Rentoutuneena palasin kotiin. Kiitos!"

"Aivan upea ilta, hyvin järjestetty"

"Ihana onnistunut retki. Hyvää musiikkia luonnon keskellä. Riippukeinu oli uusi mukava kokemus, siihen olisi voinut vaikka nukahtaa."