Työllisyyspalvelut

Olen yhtenä palveluntuottajana Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalveluissa, työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille. Palveluni keskittyvät luontohyvinvointiin. Voisiko luontoutuminen olla yksi askel polullasi kohti työelämää tai muuta tavoitetta?

Tämän hetken palvelut, joita tarjoan: Hyvinvoinnin palaset ja Koutsi.

Tulossa syksyllä 2022: luontoliikuntaryhmä!

HYVINVOINNIN PALASET

Hämeenlinnan kaupungin sivuilta:

"Haluaisitko löytää oman tapasi ylläpitää hyvinvointia? Tuntuuko siltä, että elämässä on vähän liikaa haasteita? Haluaisitko liikkua ja kuntoilla nykyistä enemmän? Hyvinvoinnin palasissa saat tueksesi valmentajan, jonka kanssa pääsette yhdessä miettimään juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Tavoitteena on tarkastella millä elämän alueilla hyvinvointisi kaipaisi eniten tukea ja kehittää sinun jaksamistasi sekä työkykyä. Palvelu sisältää 6 h aktiivista työskentelyä hyvinvointisi hyväksi."

Lue lisää Hämeenlinnan työllisyyspalveluista ja palvelutarjottimesta täältä.

Jos kiinnostuit palvelustani, kysy omavalmentajaltasi mahdollisuutta päästä palveluun!

Minun tarjoamani Hyvinvoinnin palaset -palvelu näyttää tältä:

KOUTSI

Hämeenlinnan kaupungin sivuilta: "Koutsi-palvelun tavoitteena on tukea asiakkaan fyysistä, psyykkistä sekä sosiaalista jaksamista ja säännöllistä arkirytmiä. Palvelu on henkilökohtaista ja räätälöidään asiakkaan omiin tarpeisiin sopivaksi. Palvelussa luodaan yhteistyössä palveluntuottajan ja asiakkaan kanssa tavoitteellinen suunnitelma. Palvelun kesto on 1-3 kuukautta, vähintään 1,5 h/vko. Kesto määritellään asiakaskohtaisesti. Koutsi-palvelu toteutetaan asiakkaalle työkokeilua tai palkkatukityötä täydentävänä palveluna palvelujakson tavoitteet huomioiden. "

Lue lisää Hämeenlinnan työllisyyspalveluista ja palvelutarjottimesta täältä.

Jos kiinnostuit palvelustani, kysy omavalmentajaltasi mahdollisuutta päästä palveluun!

Minun tarjoamani Koutsi-palvelu näyttää tältä:

Oletko Hämeenlinnan kuntakokeilun asiakas ja kiinnostunut palveluistani? Ota rohkeasti yhteyttä omavalmentajaasi tai vaikka ensin suoraan minuun. Selvitetään yhdessä, voisiko luontoutuminen olla yksi askel työllistymisen polullasi!

Lue lisää työllisyyden kuntakokeilusta: https://www.hameenlinna.fi/tyo-ja-elinkeino/tyollisyyspalvelut/tyollisyyden-kuntakokeilu/